İSTANBUL / MALTEPE - Yaşar Şadiye Cimilli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Genç Nida Kuran-ı Kerim Güzel Okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden 11.A sınıfı Ruaa Elnasser 2.oldu.

Öğrencimizi ve hazırlayan emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

Ara

64 kişilik 12. sınıf öğrenci grubumuzla Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nü ziyaret ettik.

Ara

48 öğrencimizle Haliç Üniversitesi ziyaretimizi bugün gerçekleştirdik. Çeviri atölyesine katıldık, elektrik elektronik mühendisliği ve yönetim bilişim sistemleri bölümleri hakkında bilgi aldık.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı

Cumhuriyet Bayramı Ümitler İstanbul Judo Şampiyonasında Judo Spor Okulu Sporcularımızdan Bengü Kılıç Altın Madalya kazandı. Kendisini Tebrik ederiz.Öğrencimizi yetiştiren Ailesine ve başarısında emeği olan öğretmenlerini de tebrik ederiz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın 12 Sınıf Öğrencilerine hazırlamış oldugu Test Kitapları öğrencilerimize dağıtıldı.

Ekm

Okulumuzda Satranç turnuvaları düzenlenmiştir. video için tıklayınız

Ekm

Okulum Temiz programı kapsamında okulumuz denetimden başarıyla geçmiştir.

Ekm

1. dönem 1. veli toplantısını gerçekleştirdik.

Ekm

10.sınıf öğrencilerimizle İslam Bilim ve Tarihi Müzesine, İstanbul Arkeoloji  Müzesi, Gülhane Parkı ve sarayburnu gezisi gerçekleştirdik. video için TIKLAYINIZ

Ekm

İstanbul Medeniyet Üniversitesinin düzenlediği  "Bilimden Teknolojiye Sınırları Aşmak" zirvesine 12 sayısal ve 11 sayısal öğrencileriyle katıldık.

Ekm

17 Ekim İmam Hatip Okullarının Kuruluşu Münasebetiyle meslek dersleri öğretmenleri, derslerde "imam hatiplerin kuruluşu serüveni" ile ilgili video ve inografi sunumları yapıldı.

Ekm

Meslek Dersleri Motivasyon Günleri kapsamında öğrencilerimize Çağrı filmi izletilmiştir.

Ekm

Maltepe belediyesi bünyesinde okulumuzda bulunan mescidlerimiz temizlenmiştir.

Ekm

Okulumuzda fizik derslerinde öğrencilerimiz yaparak yaşarak görsel materyallerle derslerini laboratuvar da yapmaktadır. video için tıklayınız

Ekm

12. sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı.